TENS UN COMERÇ D'ALIMENTACIÓ?

Si apostes pels productes artesans i de proximitat,

ens hauriem de conèixer!

DEMANA INFORMACIÓ

SENSE COMPROMÍS!!

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

LA NOSTRA FILOSOFIA

Apostem per l'agricultura i ramaderia de la nostra terra;

i per elaboradors del perfil dels fundadors d'Agrofresc:

Emprenedors que treballen dia a dia per a oferir productes d'alta qualitat i artesans. I a més a més atrevits;

adaptant-se a les darreres novetats i innovacions.

 

 

Reivindiquem que les petites i mitjanes empreses, moltes d'elles familiars i que lluiten dia a dia per a oferir productes  saludables, siguin fortes i competitives.

 

 

Ens agrada la compra de KM0. Productes de proximitat en comerços del nostre barri, on es valora el tracte proper i fem sostenibles econòmicament les nostres ciutats.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Condicions de privacitat

 

Les seves dades serán incorporades a la base de dades d’ AGROFRESC, PRODUCTES DE LA LLET, SL. Mitjançant la informació que ens feu arribar, i de conformitat amb l’establert en l’article 6 de la L.O.P.D., Vè concedeix el consentiment a AGROFRESC, PRODUCTES DE LA LLET, SL per a que procedeixi de manera periòdica a fer arribar informació sobre els seus productes i novetats. S’entén que l’enviament de les dades mitjançant el formulari es cedeixen d’acord amb la legislació aplicable. Respecte a les dades dipositades, es podran modificar o cancel·lar enviant la comunicació per escrit i la indicació de les seves dades a AGROFRESC, PRODUCTES DE LA LLET S.L. a la direcció de Ctra C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5 de Sallent. 08650 Sallent (Barcelona)

 

Agrofresc, SL

Crta C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5

08650 Sallent (Barcelona) - Tel. 93 837 10 43