AGROFRESC

LA UNIÓ DE DUES MASIES

 

Agrofresc va néixer l’any 2006 amb la unió de les nostres dues masies:  La Torre d’en Roca de Sallent i el mas El Canadell de Santa Maria d’Oló, amb la intenció d’unir forces i comercialitzar conjuntament els seus productes arreu del territori català.

 

A la masia Torre d’en Roca es troba l'obrador on s'elaboren els iogurts i postres amb la lllet fresca de les nostres vaques, i amb la mateixa  llet, a la masia de El Canadell, s’elaboren matons, formatges frescos i curats.

 

 

 

 

Agrofresc, a més de comercialitzar els nostres propis productes artesans de La Torre i El Canadell, oferim als comerços un assortit de productes que segueixen els nostres estàndards de treball: ingredients de qualitat i saludables, típics de la nostra cultura, gastronomia i dieta mediterrània.

 

El catàleg d’Agrofresc sempre està obert a noves introduccions de productes d’elaboradors que ens garanteixin el nostre estàndard de qualitat,  tant de productes tradicionals de la nostra cuina com també d’innovadors per a poder oferir les darreres novetats i tendències del mercat del món de l'alimentació.

 

Agrofresc, productes de la llet, SL

Crta C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5

08650 Sallent (Barcelona) - Tel. 600 000 888