AGROFRESC

PRODUCTES DE PAGÈS

 

Agrofresc va néixer l’any 2006 amb la unió de les nostres dues masies:  La Torre d’en Roca de Sallent i el mas El Canadell de Santa Maria d’Oló, amb la intenció d’unir forces i comercialitzar conjuntament els seus productes arreu del territori català.

 

A la masia Torre d’en Roca es troba l’explotació de vaques frisones amb les que obtenim la llet fresca per a elaborar  la gamma de iogurts i postres, i amb la mateixa  llet, a la masia de El Canadell, s’elaboren matons, formatges frescos i curats.

 

Agrofresc, a més de comercialitzar els nostres propis productes artesans, oferim als comerços un assortit de productes de pagès, on els productes segueixen els nostres estàndards de treball: ingredients de qualitat, directes del productor i d’elaboració artesana.

 

 

Els productes de qualitat i de proximitat, frescos, directes del productor i de pagès són els aspectes pels que aposta sempre Agrofresc, i amb aquests valors donem forma al nostre nom i marca, perquè en tot moment volem oferir als nostres clients productes alimentaris amb les característiques indispensables per les quals tot el nostre equip treballa dia a dia.

 

El catàleg d’Agrofresc sempre està obert a noves introduccions de productes d’elaboradors que ens garanteixin el nostre estàndard de qualitat, l’elaboració artesanal i de proximitat; tant productes tradicionals de la nostra cultura i com també d’innovadors per a poder oferir les darreres novetats dels productes elaborats al costat de casa.

 

És per aquest motiu que treballem dia a dia per a poder ampliar el nostre catàleg i satisfer les necessitats i demandes dels nostres consumidors que cada vegada valoren més els productes de proximitat.

Agrofresc, SL

Crta C16z de Sallent a Balsareny, km 1,5

08650 Sallent (Barcelona) - Tel. 600 000 888